Zo pakken we jouw campagne aan.

Een combinatie van strategie, conceptontwikkeling en creatie.

Van strategie tot monitoring.

Een campagne zorgt voor activatie. Het creëert aandacht voor je project, product, dienst of merk. Van bewustwordingscampagnes tot employer branding campagnes. En van merkcampagnes tot eventmarketingcampagnes. Wij werken altijd vanuit een strategisch uitgangspunt. Zo maken wij een campagne die aansluit bij jouw doelen. Het overkoepelend concept vertalen we naar een samenhangende serie uitingen. Met onze brandmonitor meten wij de prestaties van jouw campagne én sturen we bij. Zo maken we van jouw campagne een groots succes!

Stap 1 // Strategie

Design Thinking Sessie

Een succesvolle campagne begint met een campagnestrategie. Daarbij werken wij met een Design Thinking Methode. Samen met jou formuleren we een heldere doelstellingen en maken we de doelgroep inzichtelijk. Zo boeken we snel resultaat en gaan we door naar de volgende stap.

Stap 2 // Campagne

Concepting

Zodra de strategie staat is het tijd voor de tekentafel. Onze Art Director ontwikkelt campagne concepten die naadloos aansluiten op de strategie. Met een combinatie van krachtig copy en sprekende beelden bereiken we jouw doelen. We werken het direct uit in een gestructureerde media- en middelenmix.

Stap 3 // Productie

Communicatie en creatie

Van concept naar uitvoering. Het team van vormgevers, tekstschrijvers en social media experts werken nauw samen om jouw campagne te lanceren. Onze projectmanager bewaakt de planning en zorgt dat geen deadline gemist wordt. Ready, set, go!

Stap 4 // Meten en monitoren

Brand en campagnemonitor

We laten niet los! Want deze fase is cruciaal. Met vastgestelde KPI’s uit stap 1 kunnen we de resultaten analyseren met onze eigen brandingsmonitor. Welke boodschap komt goed over? Welke beelden spreken het meeste aan? En welke kanalen zijn het meest succesvol? We weten direct wat werkt en wat niet. We sturen bij en scherpen aan. Zo maken we van jouw campagne een groots succes!