Zo pakken we jouw campagne aan.

Een combinatie van strategie, conceptontwikkeling en creatie.

In drie stappen naar een betoverende campagne.

Betoverende campagnes is onze expertise. Ons hele team gaat voor je aan de slag om tot een eigenzinnige, spetterende campagne te komen. Onze ruime ervaring en ‘home made’ Design Thinking Methode zorgt er bovendien voor dat jouw campagne helemaal klopt en de juiste doelgroep aanspreekt en activeert.

De Campaign Company werkt aan de hand van 3 stappen:

Stap 1

Strategie

Een succesvolle campagne begint met een campagnestrategie. Dat betekent: heldere doelstellingen, inzicht in de doelgroep en een pakkende communicatieboodschap. Laat dat maar over aan onze ervaren communicatiestrategen! Onze aanpak is praktisch en to-the-point. Zo weet jij waar je aan toe bent en kunnen we snel door naar de volgende stap.

Stap 2

Creatief concept

De strategie staat als een huis, tijd voor de tekentafel. Onze art director ontwikkelt campagne concepten die naadloos aansluiten op deze strategie. Die bestaan uit een combinatie van een krachtig copy platform met pakkende vorm- en beeldtaal. En die bovendien creatief, betoverend en toonaangevend zijn. Jouw campagne krijgt steeds meer vorm!

Stap 3

Communicatie en creatie

Van concept naar uitvoering. Het team van vormgevers, tekstschrijvers en social media experts werken nauw samen om jouw campagne te lanceren. Onze projectmanager bewaakt de planning en zorgt dat geen deadline gemist wordt. In deze fase werken we aan de hand van een gestructureerde media- en middelenmix en bewaken we de conceptuele doorvertaling van alle content en middelen. Ready, set, go!